Archyvas: sausio 2018

Išparduodame viską, atlaisviname vietos

Parduoti nenaudojamus daiktus visuomet verta. Dabar nemokami skelbimai internetu tam suteikia palankiausias sąlygas. Lengvai ir greitai išpardavę tą, ko nereikia, netrukus galėsite džiaugtis tokio poelgio privalumais.

Parduosite daiktus – gausite pinigų ir turėsite daugiau vietos

Kai planuojame savo būsimo būsto vietą, kartais manome, kad jam reikės daugiau vietos, nei prireikia iš tiesų. Jeigu mūsų daiktai bute užimtų mažiau vietos, tuomet galėtume išsitekti mažesnėje erdvėje. O kiek tų daiktų pas mus stovi nereikalingų. Pagalvokite, ar tikrai visą likusį gyvenimą norite mokėti paskolą už tai, kad du kvadratinius metrus namie užima nenaudojamos padangos. Arba nenaudojamas ir niekieno nemėgstamas fotelis. Kodėl užsienyje apsistojus kartais užtenka ir mažiausio kambarėlio, o namų reikia šimto arų. Nes vietą užima išties nereikalingi daiktai. Parduokite juos. Atlaisvinsite vietos ir gausite už juos pinigų.

Baldai

Skelbimų portalasPirmas dalykas, kuris turėtų atsidurti ten, kur yra nemokami skelbimai, tai jūsų nereikalingi baldai. Garantuotai jų turite per daug. Kažko nenaudojate. Gal virtuvės stalas niekada taip ir nebuvo pradėtas naudoti funkcionaliai, nes po šiuo mažu staleliu laikote mažas spinteles, kuriose tik nereikalingi rakandai? Puiki proga atlaisvinti tą vietą, senas spinteles parduoti ar padovanoti. Nemokami skelbimai tam puikiai pasitarnaus. Gal kažkur jau penkis metus riogso sena nenaudojama sofa ar foteliai? Paklauskite savęs sąžiningai, po kiek metų jums iš tiesų reikės šio baldo? Gal tikrai labai negreitai? Metas atsikratyti senų griozdų, už kurių laikymą turite mokėti savo gyvenamojo ploto vieta.

Senos knygos

Continue reading

Statyboms trukdo prastas privažiavimas

Truck FindStatybų aikštelėje, nori, nenori, atsiduria sunkiasvorių transporto priemonių, kurios atlieka sunkias užduotis ir labai palengvina darbą. Tik pažvelkite į jas: https://www.truckfind.lt/specializacijos/sunkvezimiai-savivarciai-su-kranu. Tačiau turi būti ir galimybė toms priemonėms atsidurti tam tikroje vietoje. Tad kartais statybas labai apsunkina ne kas kita, o itin blogas privažiavimas prie kažkurios vietos, kur ketinama statyti.

Kokios sunkiasvorės atvažiuos?

Galima tik įsivaizduoti, kaip bus naudoti sunkvežimiai statybų metu. Jie ir vežios žvyrą, ir statybines kitas birias medžiagas, ir armatūrą gabens, ir medieną, ir betoną, ir išveš senas atliekas ar griuvėsių likučius. Sunkvežimis būtinas gerai vykstantiems statybos darbams, taip pat, kaip ir savivartis. Taip pat labai reikia statybose ir krano, kuris turėdamas grėsmingą išvaizdą atlieka didžiulius darbus – užkelia pačius galingiausius krovinius. Griovimo darbams bus reikalingas buldozeris, betono maišymui gali būti naudojama gigantiška betono maišyklė. Priklausomai nuo statybų pobūdžio, gali tekti naudoti traktorius, o taip pat į statybos vietą atvažiuoti ir su puspriekabėmis, džipais.

Privažiavimas – svarbu

Continue reading

Kaip saugoti nuomotą automobilį

Nuomos paslaugosGalbūt jums sunku įsivaizduoti, kad iš https://www.turbonuoma.lt išsinuomotas automobilis gali būti ne visiškai saugomas. Tačiau kiekvienas, kas nuomojasi mašiną, turėtų kaip reikiant ją puoselėti, juk viskas kainuoja. O kiek juoko kelia viena ne itin sena Simpsonų serija, kurioje Haumeris nuomotoje mašinoje daro viską, ką tik galima daryti blogiausio, nes ji nuomota, taigi, nereikia saugoti. Deja, tai visiškai prieštarauja realybei. Iš tiesų, išsinuomavus mašiną ne tik dėl bendrų padorumo taisyklių, bet ir dėl įsipareigojimų, mašiną reikia saugoti.

Išlaikyti švarią

Ar tai būtų ilgalaike automobiliu nuoma Vilniuje, ar mašiną turėtumėte trumpesniam laikui, visada labai svarbu bus, kad ji išliktų iš tiesų švari. Jeigu nesugebėsite to išlaikyti, vėliau tikrai gailėsitės. Geriausia būtų mašinoje išvis nevalgyti. Juk jeigu nuomojotės mašiną, tai turbūt tam, kad kažkur galėtumėte nuvažiuoti. Koks tikslas prisiryti jau automobilyje, jeigu vėliau galite normaliai pavalgyti kokioje nors protingoje vietoje? Taip ir darykite, tuomet ir jūsų mityba bus kokybiškesnė, sveikesnė, įsimintinesnė, ir automobilis išliks kur kas švaresnis ir gražesnis. Ir patiems dėl to bus maloniau.

Nepalikti nesaugiuose kvartaluose

Continue reading