Archyvas: gegužės 2016

Kompiuterių remontas Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje

Nieko nėra amžino, tad ir patys kokybiškiausi daiktai kartais genda. Kompiuteriu remontas – tai gana populiari paslauga, kuria tenka pasinaudoti tuomet, kai sugenda asmeninis kompiuteris. Remontas dažniausiai kainuoja pigiau nei naujo kompiuterio įsigijimas, todėl palanku pasidomėti, ką gali pasiūlyti kompiuterius taisančios įmonės, kurių šiandien galima rasti ne taip ir mažai.

„Taisykla7“ kompiuterių remonto paslaugas teikia didžiuosiuose mūsų šalies miestuose – Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, tad dėl dėl reikalingos paslaugos galėsite kreiptis savo gyvenamajame mieste. Bendrovės teikiamų paslaugų spektras yra gana platus – gali būti pasiūlytas ne tik kompiuteriu remontas, bet taip pat ir mobiliųjų telefonų taisymas, duomenų atkūrimas, ir t.t. Iš plataus teikiamų paslaugų spektro tikrai visada išsirinksite tam tikras jums reikalingas paslaugas, ir jomis galėsite pasinaudoti tikrai palankiomis kainomis.

RemontasNorint, kad kompiuteris nesugestų, visada yra svarbu pasirūpinti tinkama priežiūra. Vienas svarbiausių dalykų yra tai, kad būtų reguliariai atliekamas kompiuterio valymas. Rekomenduojama tai atlikti bent kartą į metus, nepriklausomai nuo to, ar naudojate stalinį, ar nešiojamą kompiuterį. Dažnai daroma klaida yra tai, kad dulkės yra valomos tik paviršiuje, ir nepagalvojama apie tai, kad dulkes reikia valyti ir iš vidaus. Dėl savininkų aplaidumo kompiuteriai sugenda ne taip ir retai, tad tikrai nereikėtų daryti šios klaidos. Jei naudojate stalinį kompiuterį, tokiu atveju dulkes reikia valyti ne tik iš procesoriaus, bet ir iš vaizdo plokštės. Tai atlikti ne visada yra paprasta, tad palanku kreiptis į specialistus, kurie galėtų padėti tai atlikti. Iš nešiojamų kompiuterių dulkės yra pašalinamos sudėtingiau nei iš stalinių kompiuterių, ir tai visada reikalauja ne tik šiek tiek laiko, bet taip pat ir tam tikrų žinių bei įgūdžių. Išvalyti susikaupusias dulkes kartais yra įmanoma tik visiškai išardant kompiuterį, ir tuomet, jei tai atliekama netinkamai, dulkių valymas gali baigtis kompiuterio sugadinimu. Kad taip nenutiktų, palanku kreiptis į specialistus, kurie užtikrins, kad viskas bus atliekama tinkamai.

Continue reading

Dizaino studijų gaminiai

Nuo senų senovės šviesios sienos visada simbolizuodavo pramogą. Dekoratyvinis tinkas yra išrastas gana seniai ir apdailos darbams naudojamas tūkstantmečiais. Sienų dekoravimas siekia neatmenamus laikus ir skirtinguose regionuose stipriai skyrėsi. Pavyzdžiui, senovės Mesapotamijoje ant sienų atsirasdavo ištisų veiksmų istorijos. Naudojant reljefinius ir faktūrinius metodus būdavo išgaunami neįtikėtini raštai. Mesopotamijos statybų meistrai nuo seno pasižymėdavo ypatingais sugebėjimais. Ta viena seniausių civilizacijų, turėjusi ištiestas kanalizacijas, puikias miestų infrastruktūras, pirmieji pradėjo interjere ir eksterjere naudoti arkas ir skliautus. Tuo tarpu sienos būdavo puošiamos dievų, žmonių ir gyvūnų paveikslais. Kadangi kiekvieno valdovo rūmuose būdavo iki dviejų šimtų kambarių, todėl nenuostabu, kad reljefai ant sienų su savo paveikslais išsitęsdavo iki kelių šimtų metrų. Senovės Romoje sienos taip pat būdavo dekoruojamos įspūdingais būdais. Pagrindinės sienų dekoravimo tradicijos buvo perimtos iš etruskų ir graikų, būdavo naudojami įvairūs puošybos ir dekoravimo metodai. Su amžiais sienų apdirbimo ir dekoravimo metodikos tik tobulėjo ir įvairėjo, radosi mozaikų technika, stiklo įkorporavimo elementai.

UAB „Siuzanos studija“ paslaugos

Dekoravimo sprendimaiLietuvoje viena kompetetingiausių sienų dekoravimu užsiimančių komandų yra Siuzanos studija. UAB „Siuzanos studija“ veikia jau beveik septynerius metus ir yra subūrusi šaunią dekoratorių, dailininkų ir dizainerių komandą. Meistrai pasiryžę jums įprastą namų erdvę paversti išskirtine ir ypatinga. Bendrovės teikiamos tokios paslaugos kaip interjero stiliaus kūrimas, ventiliacijos ir kondicionavimo sistemų planai, elektros instaliacijų projektai, šviestuvų parinkimas, vonios plytelių parinkimas, grindų planų parinkimai, laiptų dizaino parinkimo darbai, lubų projektai, židinių projektai bei autorinė priežiūra – žavi klientus ir masina jų susidomėjimą. Atliekami daliniai, pilni ir minimalūs interjero projektai – viskas, atsižvelgiant į įnoringiausių klientų poreikius. Visai nesvarbu, kokia jūsų interjero stilistika – prijaučiate skandinaviškam, moderniam ar klasikiniam stiliui, UAB „Siuzanos studija“ meistrai pasiruošę jūsų vidinę sienų apdailą padaryti tokią, kokios toli gražu nepasieksi tik tapetų ir sienų dažų pagalba. Internetinėje bendrovės svetainėje galite pamatyti įspūdingų darbų pavyzdžių, tarp kurių senose išgraviruotos ar kitomis technologijomis išgautos raidės, gėlių raštai, kiti ornamentai, taip pat akmens, plytiniai raižiniai ir raštai. Vos pamatę pavysdžiusįsitikinsite, kad UAB „Siuzanos studija“ atliekamas sienų dekoravimas – nepriekaištinga profesionalumo irkurybiškumo išraiška. Darbams atlikti pasitelkiamas dekoratyvinis tinkas, akrilinė dekoravimo danga „Laseta“, baigiamosios medžiagos, įvairūs dekoratyviniai profiliai. Internetinėje svetainėje taip pat pateikiamas išsamus nuotraukų albumas, darbų pavyzdžiai, visi reikiami kontaktai. Siekdama plėsti klientų ratą ir pademonstruoti savokmpetenciją kuo didesnei grupei susidomėjusių, bendrovės komanda savo internetinėje svetainėje skelbia puikias akcijas ir nuolaidas.

Geri klientų atsiliepimai

Continue reading

Ar privalome būti pririšti prie telefono?

Telefono baterijos problemosŠiais laikais dažnam iš mūsų kone infarktas prasideda supratus, kad į didelę kelionę pamiršti paimti įkrovikliai baterijoms. Tai tolygu pamiršti savo pasą – bent jau jausmas toks. Ir visgi, ar ne per didelė priklausomybė yra mums išsivysčiusi nuo mobiliųjų prietaisų, jeigu visą laiką drebame pagalvoją apie tai, kad neturime šalia savo prietaiso.

Kai pamirštame pakrovėją

Neatsitiktinai čia paminėti įkrovikliai baterijoms. Ne tokie, kokius pardavinėja UAB Varicom, o mažiukai ir skirti būtent mūsų nešiojamiems telefonams. Kai tik atsirado pirmieji mobilieji telefonai, mums dar pavykdavo jų baterijas įkrautas išlaikyti net po dvi savaites. Dabar laikai kitokie ir mes jau negalime sakyti, kad pavyks išlaikyti įkrautą telefoną ilgiau nei savaitę. Mums vargiai pavyksta jį išlaikyti dvi dienas, daug kas telefoną krauna kas dieną. Taigi, baterija laiko panašiai tiek pat, kiek ir gero mažo nešiojamojo kompiuterio. Ir visgi tai būtų nesvarbu, jeigu ne mūsų reakcija. Išsikrauti imantis telefonas mums reiškia didžiausią pavojaus signalą. Taip, tarsi kelionėje imantis mirksėti raudonasdegalų pasibaigimo įspėjimas. Tačiau kur mes važiuojame su tuo telefonu, kur skubame taip, kad ta raudona išsekusi telefono baterija reiškia baisiausią dalyką – tuojau liksime be ryšio.

Kaip ryšys veikdavo seniau

Continue reading

Klaidingos mintys apie vertėjus

Kartais vienaip verimo paslauga atrodo žmonėms, kurie ją užsisako, ir žmonėms, kurie ją atlieka. Kaip ir visuose kituose darbuose, čia taip pat yra tas neatitikimo ir situacijos atitikimo santykis. Štai keletas tokių situacijų, kai vertėjo darbas yra įsivaizduojamas vienaip, o realybėje jis būna visai kitoks.

Versti labai lengva

Verčiame tekstusTikriausiai žmonėms, kurie dirba su tiksliaisiais mokslais ar fizika, statyba, atrodo, kad darbas su kalba – labai lengvas. Kad vertimo paslauga net neturėtų kainuoti brangiai, juk kas čia tokio yra parašyti kelis sakinius. Tačiau kiekvienas vertėjas patikins, kad tam, jog galėtum išversti kažką, prieš tai turi įgyti labai daug žinių ir išmokti tą vertimą išvis daryti. Kiti paantrins, kad be viso to dar turi ir pasistengti kitus dalykus padaryti teisingai. Tai yra, turi labai gerai susikaupti ir versti. Nors kalboje daug kas kartojasi, tačiau be galo daug dalykų būna ir nauji. Todėl tada, kai verčiame, mes pradedame apie daug ką galvoti beveik naujai. Tenka daug dirbti, stengtis ir tada paaiškėja, kad vis tiek kiekvienas vertimas yra kaip naujas.

Galima numatyti tikslų laiką

Continue reading

Paskolos

Credit24 pinigaiPaskola – gali būti didelė paspirtis žengti į priekį. Pasiskolinti internetu galima gana paprastai, tereikia turėti prisijungimą ir neilgai trukus pinigai bus jūsų sąskaitoje. Nereikės pildyti daug dokumentų, nebus reikalaujama pažymų. Išvengsite nemažai papildomų rūpesčių bei sutaupysite laiko. Kreditus teikiančios įmonės daro akcijas, tokias kaip „pirmą kartą skolinkitės nemokamai“. Ši akcija skirta naujokams, kurie gali paragauti paskolų duonos. Kitos vykdomos akcijos gali būti nuolaidos palūkanoms (pavyzdžiui 50 procentų). Rasti įmones, kurios teikia tokias paslaugas (paskola internetu, kreditas internetu) nesudėtinga, tereikia užeiti į internetą ir suvesti raktinį žodį. Rasime tikrai nemažai finansinę pagalbą siūlančių kompanijų. Imant paskolą patartina nepulti prie pirmo pasitaikiusio kreditoriaus. Reikėtų paanalizuoti kokios sąlygos siūlomos, kur mažesnės palūkanos. Pravartu pasiskaityti atsiliepimus apie planuojamą pasirinkti kompaniją. Nereikėtų pamiršti, kad imant paskolą, reikalaujama asmens duomenų (asmens kodo, vardo pavardės ir kt.). Nepatartina bet kam atskleisti tokią svarbią informaciją, tačiau daugelis, pakliuvę į sunkią situaciją paskuba ir neapgalvotai paimą kreditą ima iš bet kokios įmonės. Tai yra tarsi loterija, kuri gali būti naudinga arba dar labiau apsunkinti padėtį. Taip nutinka, kada reikia grąžinti skolą, o tam pritrūksta pinigų, palūkanos auga, mokami pratęsimo mokesčiai, tarsi pinigai leidžiami vėjais. Kreditas internetu, tai dažniausiai išeitis žmonėms, kurie gyvena nepasiturinčiai, jaučia nepriteklių. Savaime suprantama, kad tokioje situacijoje mokami pinigai, kad paskolos laikotarpis prasitęstų tikrai ne į gerą. Geriausias būdas tokioje situacijoje, jei pavyksta surinkti visą grąžintiną sumą. Padengus kreditą, galite vėl užlopyti skyles savo piniginėje, paimdami kitą kreditą. Tokiu būdu išvengiant varginančių paskolos pratęsimo mokesčių.

Continue reading