Archyvas: lapkričio 2016

Patogaus miegamojo ABC

Apstatant ir įrengiant miegamąjį, reikia žiūrėti, kad miegamojo baldai būtų ne tik stilingi, bet ir patogūs. Miegamasis – ypatinga erdvė, kurioje mes dažnai būname panirę į tamsą ir į savo sapnus. Ten būna kelios spintos, būna lova, staliukas. Kaip sukurti tikrai patogų miegamąjį, kad jūsų poilsis būtų labai malonus ir kokybiškas?

Čiužinys

Tinkamas čiužinys – turbūt svarbiausias dalykas, norint gerai išsimiegoti. Žiū, tik apsinakvoji pas ką nors nakčiai, kur čiužinys kitoks, ir jau vartaisi visą naktį, miegoti negali, arba pabundi ir skauda nugarą, šonus. Rinkitės gerą, brangesnį čiužinį, ir visada turėsite kokybišką miegą.

Tinkama lova

Kokybiški baldaiLova turėtų būti tokia, kuri tvirtai jus laikytų, nesibaimintumėte, kad sulūš. Taip pat ji turėtų būti pagaminta sumaniai ir atsargiai, apmąstant tai, kad reikės jums į ją ir neatsitrenkti. Kartais lovos turi tiek daug dekoro detalių, kad lipant į ją penkis kartus susitrenkti, o pabundi jau su mėlynėmis ant rankų ir kojų. Galvokite apie tai, kad dažnai į lovą lips naktį apsisapnavęs, tamsoje sunkiai besiorientuojantis žmogus. Todėl jam tikrai būtų geriau, jeigu lova neturėtų kokių nors keistų dekoracijų ir neįprastų sprendimų, dėl kurių ji taptų net pavojinga.

Apšvietimas nakčiai

Continue reading

Naudingumo klasės požymiai

KS kompanijaTik ką tik pastatę savo jėgomis naują namą žino, kiek daug emocijų apima žmogų, pabaigusį tokį gigantišką darbą. Kai padarai tiek daug, smagiau, kad ir užsakytas termovizinis įvertinimas būtų geras, tačiau, jeigu jis ir nebus, nieko tokio. Statant namą daug kartų teko pripažinti klaidas, kažką per naują daryti, lipti sunkiausius barjerus, įveikti kliūtis. Energetinio naudingumo sertifikatas – tai tik dar vienas iš daugelio dalykų, kuriuos reikia atlikti, kai nori pagaliau apsigyventi savo naujame name. Termovizinis įvertinimas dar nėra galutinis sprendimas – jis tik tam tikra tarpinė išvada, kuri jums padės tobulinti savo namą, tobulinti jo sistemą ir galiausiai turėti tikrai gerą bei užtikrintą sprendimą.

Ką daryti, gavus termovizinę nuotrauką

Jeigu gavote termovizinę nuotrauką, joje labai aiškiai matysis, kur jūsų namas nesandarus, kur laisvai vaikšto šiluma. Tada jūsų tikslas bus sutvarkyti viską taip, kad tos šaltosios, mėlynos vietos taip pat taptų šiltos, kad jos būtų raudonos, rausvos arba oranžinės. Taigi, termovizinė nuotrauka yra tarsi kritika, į kurią pažvelgus dar galima viską pataisyti. Tarkime, jeigu matote, kad šiluma vaikšto per langų staktas, reikia jas papildomai apšiltinti. Jeigu matote, kad per palėpę traukia – reikia pasidarbuoti ten. Reikia tas vietas, per kurias eina temperatūra, prižiūrėti ir sutvarkyti.

Apie skirtingas naudingumo klases

Continue reading

„Victoria secret” kvepalų magija

Victoria SecretGal ir ne naujovė, bet ne kiekvieno spintoje yra aliejiniai kvepalai. Dažniausiai, jie atrodo kažkokie įtartini, atlapaširdžiam lietuviui per daug paslaptingi. Bet juk būtent jais tepdavosi mitais ir legendomis apipinto senovės Egipto gražuolės. Aliejiniai kvepalai seni kaip žmonija ir stebuklingi bei švieži, kaip ką tik nuskinta kadagio šakelė. Tad įminkime aliejinių ir kitų victoria secret kvepalų mįslę.

Kvepalai

Aromatas žavi savo nenuspėjamumu. Kiekvienam žmogui tas pats aromatas gali kvepėti skirtingai, o ir vienodi kvepalai skleis skirtingą kvapą, priklausomai nuo jais pasipurškusio asmens.

Victoria secret kvepalai, atrodo, labai asmeniška kvepinimosi priemonė bei viena iš išskirtinai moterims atskleidžiamų paslapčių. Victoria secret kvepalai night ir kiti Victoria secret kvepalai pasižymi aukščiausia kokybe.

Aliejai

Aliejai įeina į visų kokybiškų kvepalų sudėtį. Tai labai daug prescizikos reikalaujantis procesas. Išgauti tris litrus levandų eterinio aliejaus reikia nuo šimto – iki trijų šimtų kilogramų levandų. Todėl augalai turi būti auginami, renkami, džiovinami. Victoria secret night aliejiniai kvepalai pasižymi išskirtinia aromatų gama. Kvepalai gaminami maišant bazinius ir eterinius aliejus.

Continue reading

Įleidžiami šviestuvai ir jų nauda

Šviestuvai namamsĮrenginėjant namus, pastaruoju metu be galo populiarus minimalizmas. Erdvias patalpas žmonės keičia į nedidelius, funkcionaliai išplanuotus būstus, kuriuose vyrauja sterilumas. Jis sukuriamas atsisakant nereikalingų daiktų ir kruopščiai derinant kiekvieną detalę. Kuriant jaukumą ir siekiant vizualiai išplėsti erdvę, būtinas tinkamai išplanuotas apšvietimas. Tam ypač pasitarnauja įleidžiami šviestuvai bei nišiniai apšvietimai, kurie sparčiai keičia įprastus šviestuvus. Kokia jų nauda?

  1. Įleidžiami šviestuvai vizualiai didina kambario erdvę bei užima kur kas mažiau vietos nei dideli, masyvūs sietynai. Kadangi ant lubų nekaba jokios papildomos detalės, jos nekliūna už akies bei neapkrauna viršutinės kambario dalies.
  2. Jei įleidžiami šviestuvai bus išdėlioti tinkamu atstumu ne tik ant lubų, bet ir ant sienų bei nišų, sukursite ypatingą apšvietimą, kuris suteiks jaukumo. Be to, sienos įgaus švelnesnį atspalvį, o kambariai atrodys ryškesni, gyvybingesni.
  3. Įleidžiami šviestuvai gali prisidėti ir prie kuriamų dizaino sprendimų. Jie padės pabrėžti norimas detales bei atkreipti dėmesį į geriausiai atrodančias vietas namuose.
  4. Ant įprastų šviestuvų dažnai kaupiasi dulkes, kurias itin sunku nuvalyti, todėl šis būdas daug praktiškesnis, jei norite namuose palaikyti tvarką. Be to, įleidžiami šviestuvai kur kas saugesni: mažėja tikimybė, jog jie nukris ar taps dar vienu vaikų žaislu, kuris gali sukelti pavojų susižeisti.
  5. Įleidžiami šviestuvai namams suteikia modernumo. O patogus šviesos instaliacijų reguliavimas leidžia pagal poreikius pasirinkti tinkamą apšvietimą.
  6. Toks apšvietimas tinka bet kokiai erdvei: nesvarbu, ar įrenginėjate prieškambarį, miegamąjį ar vonią – įmontuojamos lemputės prisitaikys prie bet kokio interjero stiliaus bei detalių ir puikiai įsilies į aplinką.
  7. Esant poreikiui, galima reguliuoti ir dydį. Jei įrenginėjate didžiules patalpas, kurioms reikalingas ryškus ir greitai neišsenkantis šviesos šaltinis – jums pasitarnaus įleidžiami šviestuvai, užimantys kone visą lubų ar sienų zoną. Tokios šviesios ir ryškios patalpos atrodys moderniai, todėl puikiai tiks biurui, darbo kambariui ar erdviai virtuvei.
  8. Tokio pobūdžio įleidžiami šviestuvai gali būti reguliuojami. Tai leidžia šviesą nukreipti norima linkme, o visa reguliavimo procedūra atliekama specialiu pulteliu. Juk tai kur kas patogiau nei bandymai užlipti ant aukštos kėdės bei nukreipti gremėzdišką, įkaitusį šviestuvą į kitą pusę.

Medinės žaliuzės – ekologiškumo puoselėtojams, šis sprendimas yra kone idealiausias!

Medinės žaliuzėsEkologiškumo problemos yra vis dažniau akcentuojamos, kad ir apie kurią aplinkinę sritį kalbėtume – norime pabrėžti tai, kad žmonėms tai tampa neįtikėtinai aktualu, todėl, kaip ir yra natūralu, kad piliečiai kur kas racionaliau žvelgia į įvairiausius ekologinius sprendimus. Teigiant kitais žodžiais, omenyje turime tai, kad asmenys ne vien tik stengiasi įsigyti atitinkamą produkciją, kuri būtų siejama su šiais veiksniais, tačiau taip pat ir agituoja kitus vartotojus, kurie galimai žvelgia atsainiau, priimti pastarąją programą. Kad ir kaip ten bebūtų, mes prie šių tendencijų taip pat norėtume uoliai prisidėti, kadangi esame linkę manyti, kad ekologinių sprendimų ieškojimas bet kuriuo atveju yra didžiulis privalumas.

Tiesą sakant, ne vien tik turiniu, tačiau taip pat ir papildoma agitacija produktų išraiška, šiandieną norėtume prisidėti – teigiant kitais žodžiais, omenyje turime tai, kad būtent medinės žaliuzės, kaip pateikiamas produktas rinkoje, bus pagrindinė mūsų turinio tema, bei esmė. Manome, kad šiandieną galėtume išties uoliai paskatinti tuos asmenis, kurie galvoja apie atitinkamus pokyčius namuose, tad išties nuoširdžiai viliamės, kad mūsų individualiai nusibrėžti siekiai bus įgyvendinti, o dėl visų šių niuansų bus dėkingi tik patys vartotojai – tai, bet kuriuo atveju, būtų didžiulis privalumas daugeliui asmenų.

Continue reading