Archyvas: gegužės 2018

Šviestuvai vonios kambaryje: kokie jie turi būti?

Vonios kambarys – viena intymiausių erdvių namuose. Norėdami kasdieninius higienos darbus atlikti kokybiškai ir patogiai privalome pasirūpinti ne tik kokybiška dušo sistema, tačiau taip pat ir tinkamu apšvietimu, kuris padeda buvimą vonioje padaryti kur kas malonesniu.

Vonios šviestuvai, tiesa, kiek skiriasi nuo tų, kurie yra pritaikyti kitiems kambariams. Norėdami jaustis puikiai – privalote pasirūpinti, kad šviestuvai atitiktų ne tik Jūsų pačių, tačiau ir šviestuvų poreikius.

Taigi, kokie šviestuvai tinkamiausi vonios kambaryje?

  • Pirmiausia, žinoma, viskas yra derinama prie patalpoje sukuriamo stiliaus. Tačiau verta paminėti, kad vonios kambarys dažniausiai kuriamas šviesus ir jaukus. Taigi, taip pat siūlome rinktis šviesių spalvų šviestuvus, kurie puikiai tiks ir tamsesniame ir šviesesnio stiliaus interjere.

  • Antrasis kriterijus – keli šviestuvai. Tai reiškia, kad siūlome įsigyti bent kelis šviestuvus, kurie padėti vonios patalpai būtų tinkamai apšviestai iš visų pusių. Pradedant nuo veidrodžio apšvietimo ir keliaujant link lubinio arba sieninio šviestuvo. Visapusiškas apšvietimas – kokybės garantas.

  • Continue reading