Archyvas: sausio 2021

Išorinė komunikacija, skirta tik jums

Kodėl vieni prekės ženklai internete labiau populiarūs, jų prekės pastebimos socialiniuose tinkluose, jie daugiau parduoda, nors dažnai konkurentų prekės yra labai panašios Ne mažą vaidmenį siekiant populiarumo ir pardavimų sudaro išorinė komunikacija – bendravimas su auditorija. Tai ne tik rodoma reklama, bet ir bendravimas su esamais bei potencialiais klientais per įvairius kanalus, siūlomas turinys.

Aptarkime gan populiarias Lietuvoje prekes – drabužius, kuriuos siūlo keli skirtingi prekės ženklai internete ir jų komunikaciją per naujienlaiškius.

Išorinės komunikacijos turinys

Išorinės komunikacijos turinys internete tai vaizdas ir tekstas. Būtent turinys klientui turėtų atsakyti į klausimą – pirkti šitą suknelę ar ne.

Prisiminkime kai buvome maži, visada būdavo kokia nors močiutė, teta ar dėdė su kuriuo paprasčiausias pasivaikščiojimas lauke virsdavo nuotykiu, nes ta dėdė ar teta turėjo lakią vaizduotę ir mums pasakodavo apie kiekvieną pamatytą paukštelį, augalėlį, sutiktą žmogų, daiktą parduotuvėje. Kai kitas žmogus papasakoja apie daiktą, nors jau ir anksčiau matytą, šis virsta ypatingu.

Continue reading

Ko tikėtis iš laikino įdarbinimo?

Jei sugalvojote jog norite papildomai užsidirbti, tačiau nenorite mesti savo nuolatinio darbo, jums puikiai padės laikinas įdarbinimas. Jis taip pat tiks jei šiuo metu neturite darbo ir kito darbo paieškos užtruko ilgiau nei planavote ar galite sau leisti – tuomet laikinas įdarbinimas irgi leis nešvaistyti laiko bei užsidirbti papildomų lėšų. Kas čia žino, galbūt laikinas darbas netgi virs nuolatiniu ir pasiliksite ten ilgesniam laikui?

Laikinas įdarbinimasTikriausiai visi žinome tą jausmą, kai ieškome darbo tačiau darbo skelbimai nežada nieko gero – visi siūlomi darbai yra arba nuobodūs, arba labai prastai apmokami. Laikinas darbas gali būti to priešingybė – dažniausiai laikini darbai yra ir pakankamai įdomūs (arba bent jau nespėjantys jums atsibosti per trumpą laiką), ir geriau apmokami. Ypač daug laikino darbo skelbimų galima pamatyti šventiniu laikotarpiu, nes tuomet labai reikia pastiprinimo siuntimo, dovanų pakavimo, prekybos srityse. Bene geriausias dalykas kurį gali pasiūlyti laikinas įdarbinimas, tai jog ten nėra labai didelių reikalavimų – atrankos trunka greitai ir niekas nesiruošia per daug jūsų egzaminuoti. Todėl eidami į darbo pokalbį dėl darbo per daug nesijaudinkite, kadangi noras ir motyvacija dirbti dažniausiai ir yra viskas, ko jums reikia gauti darbą.

Continue reading

Kiek kainuoja reklama internete?

Reklamuotis internete ryžtasi vis daugiau verslininkų dėl akivaizdžių priežasčių. Pradėkime nuo to, jog reklama internete kainuoja gerokai pigiau nei radijuje ar televizijoje, o kartais naudos teikia daug daugiau nei minėti variantai. Internete reklamuotis naudinga, todėl naudinga pasidomėti reklama ir nuspręsti, ar šis variantas būtų naudingas verslui. Reklamuotis internete naudinga, tačiau svarbu pasidomėti reklamos būdais, kadangi jie skirtingi. Pigiai reklamuotis internetu galima, tačiau svarbu pasidomėti, kur būtų galima rasti pigesnes kainas. Pradėkime nuo to, jog reklamos būtų yra skirtingų. SEO paslaugos brangios, todėl kai kurie nesiryžta investuoti ir renkasi kitus būdus. Facebook, Google reklamos atrodo pigesnės, tačiau bendra išleista suma gali būti gerokai didesnė, ką jau kalbėti apie tai, jog šie būdai kartais gali būti ne tokie naudingi. Pasidomėti svarbu, tačiau dažniausiai reikia specialistų patarimo. Štai toks dalykas. Tai, kas tinka vienam verslui, nebūtinai tiks kitam. Svarbu pasidomėti, ką siūlo specialistai ir tuomet nuspręsti, kokį būdą pasirinkti. Reklamuoti verslą galima skirtingais būdais, todėl svarbu žinoti, kokie yra galimi variantai:

8 patarimai tiems, kurie planuoja imti būsto paskolą

Būsto paskola yra labai didelis žingsnis, tačiau dažniausiai – labai geras. Žinoma, tokiu atveju, kai atsakingai įvertinate savo galimybes ir esate tikras, kad ne tik paskolos gavimas, tačiau ir įmokų mokėjimas kiekvieną mėnesį Jums nebus kažkas baisaus.

Kredito unija busto paskola šiuo metu yra ypač mėgstamas daugelio pasirinkimas. kodėl? Kadangi čia teikiamos paskolos yra gana lanksčiomis sąlygomis, galiausiai, palūkanos nėra didelės.

O kad viskas būtų dar paprasčiau – pateiksime Jums 8 bazinius patarimus sėkmingai paskola ir grąžinimui.

1. Žinoma, pirmiausia reikalingas pradinis įnašas. Ne tik dėl to, kad to dažniausiai reikia institucijoms, tačiau i dėl to, kad tokiu atveju kiekvienas asmuo gali sau įrodyti, kad jis bus gebus valdyti finansus ir tvarkyti paskolos pinigus.

2. Daugelis skolinasi labai laisva ranka, tačiau pamiršta, kad reikia ne tik mokėti paskolą, tačiau ir gyventi. Štai todėl reikia atsakingai planuoti savo galimybes. Žiūrėkite, kiek Jūsų mėnesinių pajamų sudaro paskola. Tokiu atveju bus paprasčiau įvertinti ir iš kiek kiekviena mėnesį teks pragyventi.

Continue reading