Archyvas: lapkričio 2018

Kompiuterinių žaidimų vakaras su draugais

Nors senosios kartos atstovai, nežinantys, kas yra https://www.tarasgames.lt/ps3-zaidimai, kompiuterinius žaidimus laiko nesocialiu dalyku, netinkamu jauniems žmonėms, iš tiesų yra priešingai. Draugams susirinkti į vieną vietą ir visiems žaisti kompiuterinius žaidimus – tai naujasis socialumas. Tad metas suorganizuoti smagų kompiuterinių žaidimų vakarą draugams.

Turėkite įdomių žaidimų

Taras žaidimaiTiek xbox zaidimai, tiek kitokie tiks. Rinkitės pagal tai, kokią turite žaidimų konsolę, o tada ieškokite žaidimų. Neapsiribokite vienu. Parinkite keletą skirtingų žaidimų. Pakaks vieno labai sudėtingo, kitų ieškokite lengvesnių. Aišku, rinkitės tokius žaidimus, kuriuos būtų galima žaisti ne vienam, o su draugais. Nesirinkite ilgų strateginių žaidimų, kuriems vienam žaidimui prireikia kelių valandų. Geriau rinkitės tokius žaidimus, kurių žaidimą būtų galima netgi paversti čempionatu: sportas, muštynės ir pan. Tokie žaidimai, kuriais būtų galima užsiimti 5 – 10 minučių, o tada keistis arba galvoti kažką naujo. Tuomet turėsite dinamišką vakarą, daug susidomėjimo ir galimybių rinktis.

Pasiruoškite užkandžių

Continue reading

Gėlių pateikimo variantai

Kai matome gražiausias gėles https://www.geliusalonas.lt/geles-dezuteje, mąstome apie jas pačias kaip objektą ir galvojame, kad tai kažkam suteiks džiaugsmo. Tačiau nepagalvojame apie tai, kad taip pat svarbi sudedamoji gėlių dalis yra jų pristatymas. Kaip jos pristatomos, kaip jos supakuotos, kaip jos įteikiamos. Ir tai gali būti atlikta keliais būdais, belieka išsirinkti geriausią.

Pristatymas su kurjeriu

Maloni staigmena – geliu pristatymas Klaipedoje ar kitur, tiesiai į namus ar biurą. Smagu, kai pas jus atvažiuoja kurjeris ir taip padaro didžiulę staigmeną. Jeigu renkatės būtent tokį gėlių pristatymo būdą, tuomet nepamirškite, kad būtų gražu į puokštę įdėti ir saldainį ar dailų atviruką, taip reikalų tikrai nepagadinsite – tik pataisysite.

Puokštė su virvele

Gėlės internetuGėlių puokštę arba tiesiog vieną gėlę galima dovanoti surištą virvele. Aišku, ant vienos gėlės rišti kaspinėlį ar virvelę yra šiek tiek nelogiška. Gėlė graži savaime, ir jai tikrai nereikia be jokios priežasties dar prikabinti sintetinių makaronų. Tačiau jeigu yra šiek tiek daugiau gėlių, visas glėbelis, visa puokštė – tada jas kažkaip reikia išlaikyti vienoje vietoje. Galima surišti juostele, kurią verta rinktis skoningai, atsižvelgiant į tai, kokias gėles surišate, pavyzdžiui, gražiai ir neutraliai gali atrodyti lino siūlas.

Įvyniota į popierių ar plastiką

Continue reading

Patarimai, kaip organizuoti ir tvaryti savo kanceliarines prekes

Jei mama neišmokė, kaip turėtų būti sutvarkytos kanceliarinės prekės prie jūsų stalo, tai išmokti niekada ne vėlu. Paskaitykite patarimus, mokykite vaikus, ir kartu su jais laikykitės tokių tvarkos principų.

Pirkti prekių tiek, kiek iš tikro reikia

PrekėsPirmasis patarimas: kanceliarines prekes pirkti prieš tai pagalvojant, kokių ir kodėl jums jų reikia. Tad prieš keliaujant į virtualią ar fizinę biuro prekių parduotuvę, pažiūrėkite, kiek ko turite. Jeigu perkate sau, bus paprasčiau suprasti. Kokias priemones naudojate ir kokiais tikslais? Tikriausiai namuose tų priemonių yra, tačiau labai daug jų yra tiesiog neišmesta. Pavyzdžiui, kaip ir turite kokius 5 rašiklius, bet jaučiate, kad reikia dar nusipirkti. Kodėl? Tikriausiai 3 išvis neberašo, vienas yra labai apgraužtas, o kitas kartais palieja tušą arba išvis nežinote, kur jis dingęs? Išmeskite viską, kas nereikalingą. Jeigu kažkas yra daugkartinio naudojimo, tuomet naujų priemonių pirkti jums nereikės. Tuomet pagalvoti, ko jums iš tikro trūksta. Jeigu kažkas tarsi yra, bet nenaudojate – to daikto atsisakykite. O tada jau pirkite. Tačiau nepirkite rašiklių ar kitų kanceliarijos priemonių daug daugiau, negu iš tikro reikia. Pirkite tik tiek, kiek iš tikrųjų jums reikia. Tada ir nepasidarysite sandėlio namuose. Nepirkite ir per mažai, nes paskui vis tiek truks.

Atskirti skirtingų rūšių rašiklius

Continue reading