Archyvas: vasario 2019

Svarbiausi turistinės kelionės elementai

Kelionės – tai nuostabios pramogos ir nuostabus laikas, kada turistiniai batai tampa atsainiausiais palydovais, o geras žemėlapis – tikru vedliu. Ruošiantis kelionėms, verta apsirūpinti tam tikrais daiktais. Štai ko reikės gerai kelionei labiausiai.

Geri turistiniai batai

Tikrai taip, kokybiški turistiniai batai – tai pusė kelionės sėkmės. Sakoma, kad žurnalistą kojos peni, tačiau keliautojui kojos apskritai yra svarbiausios. Jeigu negalite vaikščioti, kelionės pabaiga ant nosies. Vaikščiojimui reikia labai patogios avalynės, su kuria galėtumėte eiti ne tik miesto šaligatviais, bet ir nepatogiausiomis sąlygomis, o koja kuo mažiau pavargtų. Jeigu turite ortopedinių bėdų, tuomet kelionei būtinai naudokite ir tam tikrus ortopedinius įdėklus.

Šilta patogi striukė

Apranga žiemaiTaip pat kelionei reikėtų ir geros patogios striukės, jeigu keliaujate ne vidury vasaros. Kelionėse gera striukė daug patogiau nei elegantiškas paltukas, su kuriuo gražiai atrodysite kelionės nuotraukose. Mat šilta patogi striukė – tai iš esmės tas dalykas, kuris reikalingas ir būtinas, norint šiltai ir patogiai jaustis. Ji turi kišenes, galite daug ką susidėti. Ji sandariai saugo nuo vėjo, lietaus, šalčio. Ją patogu nusiėmus susukti ir įmesti į krepšį, nereikia bijoti, kad ji susiglamžys ar praras formą. Susipurvinus galima lengvai pavalyti ir iš to bus tik geri rezultatai.

Gera kuprinė

Continue reading