Archyvas: kovo 2017

Stalo reikmenys interneto parduotuvėje: ką rinktis valgomajam?

Planuodami namų interjerą, ypatingą dėmesį skirkite valgomajam – tai viena dažniausiai lankomų gyvenamųjų erdvių, kurioje mėgaujamės kavos puodeliu su artimais draugais ir vakarieniaujam su šeimos nariais. Be to, praktika rodo, kad stilingas ir jaukus valgomasis skatina apetitą, kuria darną ir harmoniją. Originalūs stalo reikmenys interneto parduotuvėje – praktiškas ir patogus sprendimas valgomojo interjero kūrimui. Nors svarbiausią vaidmenį atlieka tinkamai parinkti dekoro raštai ir stilingi valgomojo baldai, nepamirškite, kad kiekviena smulkmena prisideda prie harmoningos visumos kūrimo.

Kokį stilių renkatės?

Indai staluiKad sukurtumėte svajonių valgomąjį, visų pirma turite nuspręsti, kuriam stiliui teiksite pirmenybę. Paprastai renkamasi tarp dviejų pagrindinių stilių – klasikos ir modernizmo. Abu sprendimai turi savų privalumų ir trūkumų. Klasika siejama su prabanga ir elegancija, subtiliu skoniu ir rafinuotumu. Be to, klasika niekuomet nesensta. Toks valgomasis atrodys prabangiai ir unikaliai. Iš kitos pusės, klasikinio interjero įrengimas paprastai reikalauja didesnių investicijų ir dažnesnių priežiūros darbų, t. y. dažnesnio valymo, baldų atnaujinimo ir t. t. Modernizmas siejamas su šiuolaikiniu stiliumi, naujausiomis dizaino tendencijomis. Dažniausias klientų pasirinkimas – modernus minimalizmas, atsisakantis perkrauto valgomojo įvaizdžio. Toks interjeras atrodo švarus, tvarkingas ir elegantiškas. Vizualiai erdvė atrodo didesnė, šviesesnė.

Plati stalo reikmenų pasiūla

Continue reading

Logistiniai keliai per Lietuvą

Kaip Lietuvoje vykdomi tarptautiniai kroviniu pervezimai? Ar visi vilkikai, kuriuos sutinkame keliuose, auto magistralėse, yra mūsų pačių, ir veža krovinius tik nuo mūsų vieno miestelio iki kito? Puikiai žinome, kad mūsų keliais pravažiuoja daug kitų Europos valstybių vilkikų, vežančių krovinius. Tad mūsų susisiekimo kokybė yra svarbi visai Europai, o ne tik mums patiems, verkšlenantiems dėl atsivėrusios kelyje duobės. Teoriškai, netgi esame Europos centras, tad mūsų keliais prakeliauja daug tarptautinių krovinių. Kuo keliauja transportas?

Keliai ir auto magistralės

Krovinius pervežame užsienyjePer Lietuvą eina kelios pagrindinės auto magistralės, kuriomis nuolat tarptautinius krovinius vežame ir mes patys, ir kaimynai, ir kitos Europos šalys, taip pat ir tranzitas iš Rusijos, Baltarusijos, ne Šengeno zonos valstybių. Vilkikai važiuoja magistralėmis, po miestus šiaip sau nesisukinėja. Jų tikslas yra kažką nugabenti, kažką pargabenti, ir laikas bei tikslumas yra labai svarbu. Aišku, esant tikrai lietuviškai žiemai, mūsų keliuose pasidaro šiek tiek pavojinga, nes baisu tampa ne patiems paslysti, o baisu, jeigu į mus kažkas paslys ir atsitrenks.

Uostai

Continue reading

Ruošiamės pavasariui: užsisakykite sėklas

Pavasario laukiame su didžiausia viltimi, kad atšilus viskas bus geriau, tačiau, kai jis ateina, suprantame, kad net esame dar nepasirengę. Jeigu ir jums pavasaris atėjo nepasirengus, skubėkite iš https://www.b-a.eu/ užsisakyti to, ko reikia jūsų pavasariui būti tobulam. Galbūt tai – įvairios sėklos ir daigai? Sėjimas ir sodinimas suteikia daug džiaugsmo, ypač, kai ir derlius vėliau būna geras. Dar neprasidėjo net ankstyviausių augalų sėja, tačiau už kelių dienų prasidės. Tad pats metas apsirūpinti reikalingomis sėklomis.

Daržovių ir vaisių sėklos

PavasarisGalbūt tik nuėję į interneto parduotuvės sėklų skyrių suprasite, kad iki šiol labai ribotai žvelgėte į sėjimą ir auginimą. Gal manėte, kad pas jus gali augti tik ridikėliai, pomidorai, agurkai ir braškės. Tačiau būti užsidarius siaurame savo sėklų ar augalų rate, tai tas pats, kas visą gyvenimą valgyti tik lietuviškus cepelinus ir kotletus. Pasidairykite po vaisių ir augalų sėklų skyrių ir pamatysite, kad gal kaip tik čia jūsų laukia tokios sėklos, kokios galėtų šiais metais suteikti to žavingo eksperimentavimo pojūtį. Juk smagu auginti ne visai žinant, kas ir kaip išdygs, išaugs. Pavyzdžiui, ar kada nors bandėte pasisėti tikrai didelių moliūgų? Galbūt tokių, kokius vėliau drožinėja ir pjausto per Heloviną? Ne? Gal metas pabandyti. O ar auginote vyšninius geltonus pomidorus? Gal šie metai kaip tik galėtų būti jų metai, dar spėtumėt sudaiginti reikalingus pirmuosius daigus. Pabandykite užsiauginti ir šparaginių bei daržinių pupelių, cukinijų, salotų, pipirų, paprikų.

Gėlių sėklos

Continue reading

Kokių rūbų ieškosime šį pavasarį

AprangaPavasariui artėjant norisi kuo greičiau ištuštinti spintas, susitvarkyti namus, o kartu juos užpildyti naujomis spalvomis ir idėjomis. Štai drabužiai internetu iškart ima traukti akį, vos tik pašviečia pirmieji saulės spinduliai. Norisi įsigyti kažką gražaus, madingo, puošnaus ir dėl to nesigailėti. Tačiau tam kad neprašautumėte pro šalį, verta žinoti, kas madinga šį sezoną ir ką gi iš tų interneto platybių sau išsirinkti į asmeninę spintą.

Geltonos spalvos bumas

Kiekvienais metais turime kokią nors madingą spalvą, o šiais metais pavasarį į dienos šviesą išlenda geltoni rubaiinternetu. Tad, jeigu norite kažko gražaus sau, būtent geltona suknelę, marškinėliai ar nedidelis akcentas jūsų įprastoje aplinkoje galėtų sukelti permainų jausmą, tikrą pavasarį širdyje. Kiekvienų mados namų podiumuose šiais metais ypatingo dėmesio susilaukė būtent geltona spalva. Nuo ryškios citrinos iki švelnaus smėlio atspalvio.

Juostelių sugrįžimas

Kaip niekada vėl madingi juostuoti drabužiai internetu moterims. Klasikinio tipo gerbėjoms patiks sugrįžtančios kostiumų juostelės. Kostiuminės medžiagos ilgos kelnės su juostelėmis, taip pat tokios pačios liemenės, švarkai, suknelės aštraus kirpimo. Labiau vasariškos – jūreiviškos juostelės, kurios jus papuoštų tiek dailiais marškinėliais, tiek jūreiviška suknele.

Balti marškiniai

Continue reading