Archyvas: liepos 2021

Ko reikia antakių priežiūrai, kad jie visada atrodytų puikiai?

Antakiai yra žmogaus formą įrėminantis komponentas, kuris padeda ne tik puikiai atrodyti, tačiau taip pat ir pabrėžti savo veido linkius. Šiuo metu antakių formavimo darbus geriausia yra palikti specialistams, kurie puikiai žino – kas geriausiai tinka prie Jūsų veido. Žinoma, antakiai ne tik puošia, tačiau gali ir darkyti, tad labai svarbu rasti tinkamus, tiksliau, kurti tinkamus, kurie suteiks Jums daugiau pasitikėjimo savimi, padės jums turėti tai, kas labiausiai tinka, kad padeda atrodyti nepriekaištingai ir kas tampa Jūsų veido rėmeliu.

Žinoma, ne visada viskas taip paprasta kaip atrodo. Daugelis keliauja pas specialistus, kad jie padėtų turėti nuostabius antakius. Tačiau reikia nepamiršti, kad jų paslaugos dažniausiai liūdina savo kainomis, tad kur kas geriau yra įsigyti tinkamas priemones ir tuo pačiu žinių pagalba pačiai bei pačiam tinkamai prižiūrėti plaukelius, kurie net ir „užimdami“ mažą veido dalį yra labai reikšmingi.

Geros kokybės priemonės

Pradėsime nuo, kad pirmiausia reikalingos geros kokybės priemonės, kurios padeda Jūsų antakiams atrodyti puikiai. Pradėjus ieškoti galima pamatyti, kad vienos tikrai labai geros ir dažniausiai džiugina kokybe, kai tuo tarpu kitos ne tokios patrauklios, tačiau kainuoja kur kas pigiau. Tokiu atveju daugeliui kyla klausimas dėl kainos ir kokybės santykio, kuris yra gana reliatyvus ir sunkiai suvokiamas. Ar tikrai mokant daugiau visada gaunama ir geriausia kokybė? Tikrai ne. Tačiau kai priemonės labai pigios, deja, dažniausiai pasiektas rezultatas toli gražu neatitinka to, ko yra tikimasi.

· Pieštukai.

Pirmiausia reikalingi geros kokybės antakių pieštukai kurie padės Jums džiaugtis tokios spalvos antakiais, kaip Jums labiausiai patinka. Kai kurie juos naudoja tik kaip spalvos ryškinimo galimybę, kai tuo tarpu kiti tik apiformina formą. Bet kuriuo atveju geriausia yra rinktis minkštesnius, kadangi jie padeda išgauti formą, tačiau ji nebūna labai „kieta“ ir dėl to neatrodo labai nenatūraliai.

· Dažai.

Jeigu norite, kad Jūsų antakiai atrodytų puikiai labai ilgą laiko tarpą – tokiu atveju siūlome rinktis geros kokybės dažus, kurie garantuoja ir gerus rezultatus. Štai reikia įvertinti tai, kad dažai yra labai įvairūs ir šiuo atveju kainos ir kokybės santykis tampa labai svarbus. Geriausias pasirinkimas yra tie dažai, kurie ne tik ilgai laiko, tačiau taip pat ir nudažo plaukelius, tačiau ne galvos odą. Pasikartosime, kad tokie dažniausiai kainuoja daugiau, tačiau įvertinus tai, jog bus galima labai daug sutaupyti dažant antakius namuose – investicija atsiperka net labai.

· Šepetėliai.

Skoningam ir taisyklingam formos išgavimui tai pat reikalingi geri šepetėliai, kurie leis padengti dažą taip kad jis atrodytų natūraliai. Juk koreguojant antakių spalvą įformina dažniausiai ir yra tikimasi, kad pavyks išlaikyti natūralumą. Dažniausiai neskoningai atrodo tokie variantai, kurie brėžia labai ryškias ribas, kuris atrodo iššaukiančiai. Bet gero šepetėlio net ir patys geriausi dažai nebus veiksmingi, tad pirmiausia reikia įsigyti jį.

Continue reading

Kapavietės kūrimas gali būti menas…

Artimojo žmogaus išėjimas į kitą gyvenimą labai dažnai yra liūdnas dalykas ir tai yra visiškai natūralu. Ką gali padaryti žmogus, kad ilgesys būtų kuo mažesnis – kalbėtis su tuo žmogumi ir tuo pačiu lankyti jo kapą, kuris yra amžinojo poilsio vieta. Žinoma, toje vietoje turi būti ne tik geros kokybės ir tuo pačiu stilingi antkapiai, tačiau taip pat ir kelios kitos smulkmenos, kurios kuria jaukumą, ilgesį ir tuo pačiu ramybę.

Pateiksime kelis patarimus, kurie leis padės Jums sukurti tokią ramybės oazę, kurioje norėsis ateiti pasibūti ir tuo pačiu pasikalbėti su žmogumi, kuris jau kitame pasaulyje.

Pirmiausia siūlome atrasti tokius antkapius, kurie ne tik skoningai atrodo, tačiau tuo pačiu yra ir informatyvūs. Dažniausiai minusas yra kai jie labai graviruoti ir tų pačių graviūrų yra tiek daug, kad paprasčiausiai sunku pamatyti žmogaus vardą bei kitą info. Žinoma, kartais norisi kažko įmantraus ir meistrai tikrai gali tai padaryti. Tačiau klasika yra klasika ir dažniausiai ji siejama su minimalizmu.

Continue reading